Nyárvégi tüntetések

Kitalátor

Tüntetéssorozat indul (milyen érdekes, pont most, a helyhatósági választási kampányban) az állatkínzók szigorúbb megbüntetéséért. Korábban is indulhatott volna, de most sikerült egy Bibircsóka-hasonmás karaktert azonosítaniuk. (Lehet, hogy a kocsmárosnő is pénzért volt ilyen aljas, és lehet, hogy már nem is él, mert hasznos idiótából haszontalan idióta lett?)

Nem is baj, nem is rendes emberek az állatkínzók, meg kell őket alaposan büntetni, mert primitív barmok, és nem képesek tisztességes és magasan képzett emberek módjára embermagzatokat gyilkolni pénzért. A társadalom értékítéletének kell megfelelni ugyebár.

No de ki, vagy kik ellen akarnak tüntetni?

  • A jogszabály adott. Eurokonform.
    A vádemelések sorra megtörténtek. Keményen.
    A bíróságok viszont így döntöttek.

A bírók nem nyugdíjazhatók úgy, mint a kőfaragók, balett-táncosok, egyetemi tanárok, a társadalmi értékrenddel szembe menő, erkölcstelen döntéseik sem kritizálhatók az államhatalom oldaláról. Ráadásul a bíróságok elleni tüntetések alkotmányellenesek (sajnos), mert sértik a függetlenségüket...
És akkor itt tolulnak fel az emlékek, mint keserű íz az epehányás során. Kijev, Kairó, Damaszkusz, Tripoli, stb.

Mindenütt tüntetés volt. Nagyrészt teljesen jogosan, legalábbis innen nézve. Aztán valahonnan, valami tetőtől valakik lelőttek néhány tüntetőt. Lehetőleg a békések közül, de hergelő népvezért egyet sem. Ők és sameszeik ugyebár "csak" visszalőttek. Nem a bérgyilkosokra, hanem a rendfenntartó erőkre...

A következmények nemzeti karaktertől függően forradalom, amely anarchiába csapott, polgárháború, kormányváltás, katonai puccs, stb., tehát általános zavargások, a lét- és vagyonbiztonság megszűnése, legjobb esetben csak pár hónapra, amíg furcsa pénzmozgások zajlottak le. Még a protokoll is kiszivárgott, ezért hogy-hogynem "Facebook-forradalom" lett a közös nevük.

Itt is ezt tervezik?

Vajon a helyi tüntetés-szervezők tudják-e, hogy "kollégáik" már alighanem a (célszerűség okán valószínűleg ukrán) bérgyilkosokat és helyük biztosítását szervezik?

 

"Persona non grata"2019.02.14. 11:10

Tollbamondás2019.02.20. 08:40

Transzdemokrácia2019.02.25. 13:55

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?