Egy vázlat 2009-ből

Kitalátor

2009. május 12., 15:20:27

Vázlat Kitalátor (másként) gondolkodó

Az államunkkal a leginkább harmonizáló Szili nyer már meg valami olyat, amire más valódi jelölt is volt? Mi lesz a harmadik a majdnemköztársaságielnöki, és a majdnempolgármesteri választás után? Lehet, hogy a botoxos cenzor nem is ad neki befutó helyet a listán?

 

Én azt szeretném tudni, hogy hány pártra fog látszólag bomlani a legnagyobb internáci utódpárt. Valószínűleg lesz majd valami baloldalinak látszó mutációja (hiszen a baloldalon ma nincs számottevő hiteles párt, a bérből/ nyugdíjból /segélyből élőket ma lényegileg senki sem képviseli), lesz valami totális internáci anarcholiberális leágazása (hiszen az SzDSz-ben lassan már az a kérdés, hogy lesz-e 200001 szavazójuk szabad lábon, és hogy nem hiúsítja-e meg a gringóláz (C: Kitalátor) a kettős állampolgárságú szavazóbázisuk megérkezését) és alighanem lesz valamiféle nemzeti szocialista (na jó, román, szerb és szlovák jellegű szociáldemokrata) utódpártjuk is, hiszen valakinek ki kell szolgálni a csak fékeveszett idegengyűlölettel mozgósítható lumpenproletárokat is. Azoknak is kell képviselő, akik orbáncigányozással, zsideszezéssel, székelylerománozással mozgósíthatók.

Pályát tévesztettem...

Az első bekezdést aki akarja, érti. Emiatt nem tettem akkor közzé, valahogy méltatlannak, de lényegesnek éreztem. De mivel nemcsak a legnagyobb utódpárt változott (kárunkra), hanem Szili Katalin is előnyére, talán így megbocsátható nekem.

Persze tisztességes, konstruktív nemzeti baloldali,  kisantant-típusú párt továbbra sem jött létre, helyette az egykori, néppártosodó, a "G-napon" lélek nélkül maradt Jobbik türemkedett be abba a vákuumba, a másik felét meg komplementer testvérpártjuk, a DK töltötte ki (Jin-Jang )

(A "gringóláz" bizonyára nagyon frappáns szóalkotás, akkor nagyon büszke is voltam rá, de egyszerűen elfelejtettem, hogy mire is vonatkozik, mi történt akkoriban az USA-ban és/vagy a Közép-Keleten, ami megakadályozhatta az SzDSz szavazókkal töltött chartergépek érkezését. Ha megtalálom, vagy eszembe jut, pótolom.)

https://kitalator.blogstar.hu/./pages/kitalator/contents/blog/68927/pics/lead_800x600.jpg
 

"Persona non grata"2019.02.14. 11:10

Transzdemokrácia2019.02.25. 13:55

Tollbamondás2019.02.20. 08:40

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?