Üdv a böngészgetőknek!

Kitalátor

Az egyre gyakrabban refluxos savfeltörésként irritáló Pofakönyvet megunva újból  elkezdem "anonim" blogolásomat. Már amennyire anonim lehet, ha csak kb. 4-500 ember, köztük rokonaim, barátaim gyerekei, gyerekeim barátai, korábbi és jelenlegi papjaim, sőt mi több: az érsek-metropolitám is ismeri a nicknevemet. Ne is beszéljünk teljes- és felebarátaimról és hasonló arányú ellenségeimről!

Terveim szerint újra bejáratom magam e műfajban, ezért régi bloghus helyéről is át fogok hozni antik bejegyzéseket, azaz "feljegyzeteket", esetleg kijavítva, aktualizálva, és természetesen, az örök jelenségek (butaság) mellett az aktuális közéleti jelenségekre is szeretnék reflektálni.
Amint azt Moldovától is tudhatjuk: "Amatőrnek ihlet kell, profinak előleg!" Nos, én abszolút amatőr vagyok, eddigi írásaimért max. néhány pohár italra hívtak meg – olyanok, akik amúgy is meghívtak volna, de így könnyebb volt nekik is, nekem is.
Ezt még asztali gépen, a munkahelyemen írtam, ebédidőben, de a későbbiekben telefonon fogok többnyire pötyögni, tekintettel arra, hogy minden leütésemet láthatja több Nagy Testvér is. Mondjuk szerintem eddig is csak használt a tágabb értelemben vett munkahelyem vezetésének, amit írtam, de túl sokan ismernek név szerint is, túl sokan tudják, hogy hol dolgozom, és jobb a békesség...

 

"Persona non grata"2019.02.14. 11:10

Transzdemokrácia2019.02.25. 13:55

Tollbamondás2019.02.20. 08:40

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?